Dansk Arbejder Idrætsforbund

Tur til Playitas, Fuerteventura


Dato og tid

Søndag d. 22. november 2020 kl. 07:15 til Mandag d. 30. november 2020 kl. 21:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 1. juni 2020 kl. 23:55

Arrangør

Dansk Arbejder Idrætsforbund
Tlf: +45 43262384
jimmy@dai-sport.dk

HAR DU OGSÅ BRUG FOR ET ” BOOST ” TIL DIN TRÆNING DENNE VINTER, SÅ TAG MED NÅR DAI OG IDRÆT FOR SINDET, ARRANGERER EN UGES SOCIAL-TRÆNINGSCAMP PÅ SPORTSRESSORTET PLAYITAS, PÅ DEN KANARISKE Ø, FORTEVENTURA.

På Playitas, finder du et stort og alsidigt udbud af idrætsaktiviteter, uanset om du er til sport på land eller til vands. På Playitas finder du et stort og alsidigt udbud og et uge program som er fyldt med spændende aktiviteter. Af programmet fremgår det tydeligt på hvilket niveau der undervises på. Ved ankomst downloades en app – som indeholder alle oplysninger om både aktiviteter samt sociale events. App èn gør det nemt at få overblik over dags- og ugeprogrammet og finde frem til lige netop det et hold som matcher ens interesse, niveau og ambitioner. 

Du finder her aktiviteter lige fra SUB, (Stand Up Padling), pilates, fitness, social fodbold/volleyball/basketball eller floorball til forskellige ketcherspil (tennis, badminton), fitnessdans, yoga eller hit/cirkeltræning. Derudover tilbyder DAI guidet ture på MTB cykler, en minigolf turnering m.m. alt efter efterspørgsel, energi og interesse. Her skal gøres opmærksom på at 
Med et dagsprogram som indledes med morgenstræk kl. 8 og kører på med tilbud om aktiviteter frem til kl. 18, er der rig mulighed for at få rørt alle muskelgrupper. En af de populære eftermiddagsaktiviteter er, aqua-splash/Vandgymnastik, som udbydes hver dag kl. 15.15. Her står humørfyldte og energiske instruktører klar og giver den gas med musik og sjove vandaktiviteter.  Et frisk pust på dagen, og stedet hvor rejsende med DAI, ofte mødes og nyder det sociale fællesskab.  

Hent invitationen her, hvor du kan læse meget mere om turen.

Samlet antal tilmeldte: 0

Kontaktinformationer til arrangør

Dansk Arbejder Idrætsforbund
Tlf: +45 43262384
jimmy@dai-sport.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Dansk Arbejder Idrætsforbund
Tlf: +45 43262384
jimmy@dai-sport.dk