Hop til hovedindholdet

Dansk Arbejder Idrætsforbund logo

Fysisk Aktivitetskonsulent uddannelse


Dato og tid

Onsdag d. 17. november 2021 kl. 10:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 1. oktober 2021 kl. 23:55

Sted

Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Fysisk Aktivitetskonsulent uddannelse


Arrangementsbeskrivelse

Gør fysisk aktivitet og idræt til en del af kulturen i psykiatrien.

HVEM ER DET FOR?
Medarbejdere og idrætskoordinatorer som arbejder i den kommunale eller regionale psykiatri (faggrupper som ergo-og fysioterapeuter, idrætspædagoger, plejer, sygeplejersker, SOSU-assistenter etc.) 

HVAD ER FORMÅLET?
Kursets formål er at sikre, at der findes fagligt velkvalificerede konsulenter, som med udgangspunkt i et stærkt bagland kan facilitere implementeringen af fysisk aktivitet på psykiatriske afdelinger. FAK – ud-dannelsen har fokus på udvikling af personlige og faglige kompetencer, som gør deltagerne i stand til at sikre fundamentet for de kulturforandringer der følger med, når fysisk aktivitet og idræt skal være en seriøs medspiller og den foretrukne aktivitet, i social- og behandlingspsykiatrien.
Flere end 370 kursister har allerede gennemført Dansk Arbejder Idrætsforbunds uddannelse til Fysisk Aktivitetskonsulent.

UDBYTTE
Deltagerne bliver i stand til at facilitere kultur- og organisationsændringer, så idræt og fysisk aktivitet kan blive en naturlig og prioriteret del i den regionale og kommunale psykiatri samt efter udskrivelse, hvor borgeren kan fortsætte den fysiske aktivitet i en frivillige idrætsforening.

Hent invitationen her som pdf fil

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Samlet antal tilmeldte: 9