Dansk Arbejder Idrætsforbund

Stol på idræt 1 - Instruktøruddannelse i stolemotion


Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 24. september 2019 kl. 23:55

Sted

Kedelhuset
Fredensvej 12
3400 Hillerød

Arrangør

Dansk Arbejder Idrætsforbund
+45 43262384
jimmy@dai-sport.dk

Stolemotion er træning på og omkring en stol. Det er sved på panden for alle, der er mindre mobile og som derfor ikke kan deltage på almindelige gymnastik- og træningshold. Træningen er vigtig for at vedligeholde funktionalitet, og  for at kunne holde sig oppe af stolen i hverdagen. 

FORMÅL
DAI har udviklet instruktøruddannelsen STOL PÅ IDRÆT med det sigte, at instruktører bliver i stand til at skabe motiverende træning på og omkring en stol.
Hele STOL PÅ IDRÆT instruktøruddannelsen består af 2 kurser á 2 dage. Kursus 1 og 2 afvikles med nogle måneders mellemrum, for at instruktøren opnår mere undervisningserfaring inden kursus 2. 

MÅLGRUPPE
STOL PÅ IDRÆT 1, er for alle, der ønsker en solid uddannelse i at undervise og lave træning for mindre mobile seniorer i foreningsregi. Kurset henvender sig primært til nye instruktører samt instruktører, der har undervisningserfaring, men som ikke tidligere har været på STOL PÅ IDRÆT.

KURSUSINDHOLD
Der vil blive stillet skarpt på, hvordan der kan laves spændende og relevant træning for mindre mobile seniorer. Indholdet på kurset består af en kobling mellem teoretisk og praktisk idrætsforståelse. Deltagerne vil blive præsenteret for teoretisk viden om træningseffekt på den aldrende krop og træningsopbygning, men fokus vil i høj grad ligge på, at deltagerne får praktisk erfaring med forskellige øvelser, der kan overføres direkte til undervisning i foreningsregi.

FORPLEJNING 
Ved ankomst: kaffe og brød 
Frokost: kl. ca. 12 serveres en sandwich og vand.

Materialer
Der vil blive udleveret kursushæfte med tilhørende øvelsesark. 

Praktiske oplysninger
Mød op i behageligt træningstøj.
Medbring vandflaske, frugt og ekstra snacks, hvis du skulle få brug for det.

For yderligere information 
Kontakt idrætskonsulent i DAI, 
Marie-Louise Trier Hauge, på tlf. 29 65 44 75

NB
DAI forbeholder sig ret til at aflyse kurset i tilfælde af for få tilmeldinger. 


Skulle du have problemer med at deltage de pågældende dage, vil der blive udbudt endnu et STOL PÅ IDRÆT 1 i slutningen af oktober på Midtsjælland.

Hent invitationen her

Find vej til arrangementet

Samlet antal tilmeldte: 1

Kontaktinformationer til arrangør

Dansk Arbejder Idrætsforbund
+45 43262384
jimmy@dai-sport.dk